П`ятниця, 29.03.2024, 13:11
Юрій Луканов - серйозний журналіст, який часто валяє дурня
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Основне меню
Почувайтеся як у дома, але не забувайте, що в гостях [1]
Новини [3]
Свіжа козюлька [35]
Поточні міркування і спостереження [11]
Колонки [29]
Розслідування [4]
ЗМІ про [31]
Інші матеріали
Головна » 2008 » Січень » 01
Певна річ, я мріяв би, аби років через десять (двадцять, тридцять) хтось, запитавши: "А хто такий був Кучма?", почув би у відповідь: "Це той самий президент, про якого Луканов колись книжку написав"...

На жаль, наші мрії не завжди реалізуються. Боюся, що і бажання героя моєї книжки залишитися в історії у якості видатного реформатора вже не здійсниться. І розмови на кшталт "Луканов – це був такий собі журналіст, який мав честь написати про САМОГО Кучму" – не станеться. Єдиний шанс, який йому залишився – це видати геніальні мемуари. Втім, і цього, підозрюю, не буде.
Якби раптом після виходу у відставку Бог подарував йому смак до слова, то Кучма, найпевніше, ним би не скористався. Глава держави, схоже, переконаний: напиши він щось на рівні "Гамлета" – все одно ніхто, крім нього самого, цим не буде задоволений.
Категорія: Колонки | Переглядів: 796 | Додав: lukanov | Дата: 01.01.2008 | Коментарі (0)

Колись найгуманніший у світі радянський суд карав ворогів режиму. Сьогодні його спадкоємець суд незалежної не комуністичної України просто карає. Щоб отримати покарання не обов`язково бути ворогом – досить просто мати необережність і потрапити до рук правоохоронців.

Останнім часом автору довелося переконатися в цьому двічі, розслідуючи побутові вбивства у Донецькій області. Аби уникнути звинувачень в упередженості до регіону, наголосимо, що подібні речі, за інформацією правозахисників, трапляються по всій Україні. Крім того, нова інформація підтвердила висновки з розслідування двох інших справ у Львові – правда, вони стосувалися не убивств.

Категорія: Розслідування | Переглядів: 899 | Додав: lukanov | Дата: 01.01.2008 | Коментарі (2)


Юрій Луканов — журналіст, він писав свою книгу по гарячих слідах подій, спираючись виключно на реальні факти.
"У країнах розвинених демократій е нормальним явищем, коли журналісти і політологи задовольняють інтерес співгромадян до того, кого останні висунули своїм провідником", — пише в передмові до цієї книги її автор Юрій Луканов. На жаль, у нас така можливість з'явилася тільки після проголошення незалежної України Лише тепер побачили світ праці про першого Президента Української Народної Республіки Михайла Грушевського, про Президента Леоніда Кравчука і ось щойно вийшов друком твір Юрія Луканова про нинішнього Президента — політичний портрет Леоніда Кучми „Третій президент" (К., „Такі справи", 1997).
Категорія: ЗМІ про | Переглядів: 886 | Додав: lukanov | Дата: 01.01.2008 | Коментарі (2)

Календар
«  Січень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Block title
Теги
Вона працює а ми? Путін і стовп Тимошенко піарить Есхіла Симоненко і Ткаченко плюнули журнал Напади на журналістів Депутат Ткаченко і бухвет Янукович почує і що? Про теплі яйця на долоні Свинячий грип - не трихомоноз Литвин - плагіатор геноцид - президент України Янукович не читатель Бандеру позбавити героя Бандера сміється Янукович скаже як завяже Геній лисий Бузина Рибка - гордість чоловіча Сковорідк Фестиваль одного фільму імені Азаро Перша книга про третього президента Бандера мазохіст? Любові Бандери на зйомках фільму Бандера писал стихи Табірний роман у листах Українське кіно в голландському фес Рецензія фільму про Валерія і Джекі Вони в житті не зустрілися Півгодини про Козюльки Гітлерувати - не злочин Козюльки з носа України Толстой поруч з Лукановим Премія імені Берії П'яні вбивці чи без вини винні? За що мені любити донбасян? Табачник: полковник запасу - мініст Ліна незрівнянна Бакай - шахраї Жертва насильницької українізації В Україні нема російськомовних регі Табачник помирився з Колесниковим дискусія не про Бандеру Сталін біля своїх жертв Могильов - Бабруйськ Шевченко це Сталін Рідна Москва Бандери Кремль визнає Бандеру Янукович яйце і вінок ЧА і УПА SMS шахрайство білі шкарпетки Кучми Донбасяни-2 пологівський маніяк кукурікає колісниченко Михалков провал фільму Голодомор без перспективи Стаханов - Фхметов Кіріл Мазепа і свідоміти Не вбивайте Януковича! Азаров і пеня Проституційний суд простодушність грабіжників Путін задушиш у обіймах? Пшонкіна прокуратура фальсифікації шістнадцять років том Януковичу заборонено Наступна Ліна Костенко? Всі сидять япона мать! рік при владі Януковича куди стрибати замість гречки? бійка у ВР
Лічильник
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz