Вівторок, 19.03.2024, 11:47
Юрій Луканов - серйозний журналіст, який часто валяє дурня
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Основне меню
Почувайтеся як у дома, але не забувайте, що в гостях [1]
Новини [3]
Свіжа козюлька [35]
Поточні міркування і спостереження [11]
Колонки [29]
Розслідування [4]
ЗМІ про [31]
Інші матеріали
Головна » 2010 » Листопад » 04
Інформація про численні порушення на виборах до місцевих органів влади в Україні дають підстави припускати, що процес, який розпочався 16 років тому, майже досягнув дна. Міжнародні спостерігачі повідомляють про фальшування,  представники всіх опозиційних партій, крім Партії регіонів, говорили про фальшування.
 
 
Помилково вважається, що вперше цю технологію випробували 2004 року на виборах міського голови Мукачевого Закарпатської області. Тоді відбулися численні фальсифікації на користь неофіційного висуванця від Соціал-демократичної партії (об’єднаної) Ернста Нусера. Він був оголошений переможцем і нібито виграв у висуванця від «Нашої України» Віктора Балоги. Відомо, що результати цих виборів було скасовано судом через фальсифікації.


Категорія: Колонки | Переглядів: 1215 | Додав: lukanov | Дата: 04.11.2010 | Коментарі (0)

                                          З нагоди призначення кума Януковича Віталія Пшонки Генеральним пррокурором

У Президента власний шик.
 
Він все продумав тонко.
 
Була прокуратура пшик.
 
Тепер же стане пшонка.

Категорія: Свіжа козюлька | Переглядів: 1043 | Додав: lukanov | Дата: 04.11.2010 | Коментарі (0)

Календар
«  Листопад 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Block title
Теги
Вона працює а ми? Путін і стовп Тимошенко піарить Есхіла Симоненко і Ткаченко плюнули журнал Напади на журналістів Депутат Ткаченко і бухвет Янукович почує і що? Про теплі яйця на долоні Свинячий грип - не трихомоноз Литвин - плагіатор геноцид - президент України Янукович не читатель Бандеру позбавити героя Бандера сміється Янукович скаже як завяже Геній лисий Бузина Рибка - гордість чоловіча Сковорідк Фестиваль одного фільму імені Азаро Перша книга про третього президента Бандера мазохіст? Любові Бандери на зйомках фільму Бандера писал стихи Табірний роман у листах Українське кіно в голландському фес Рецензія фільму про Валерія і Джекі Вони в житті не зустрілися Півгодини про Козюльки Гітлерувати - не злочин Козюльки з носа України Толстой поруч з Лукановим Премія імені Берії П'яні вбивці чи без вини винні? За що мені любити донбасян? Табачник: полковник запасу - мініст Ліна незрівнянна Бакай - шахраї Жертва насильницької українізації В Україні нема російськомовних регі Табачник помирився з Колесниковим дискусія не про Бандеру Сталін біля своїх жертв Могильов - Бабруйськ Шевченко це Сталін Рідна Москва Бандери Кремль визнає Бандеру Янукович яйце і вінок ЧА і УПА SMS шахрайство білі шкарпетки Кучми Донбасяни-2 пологівський маніяк кукурікає колісниченко Михалков провал фільму Голодомор без перспективи Стаханов - Фхметов Кіріл Мазепа і свідоміти Не вбивайте Януковича! Азаров і пеня Проституційний суд простодушність грабіжників Путін задушиш у обіймах? Пшонкіна прокуратура фальсифікації шістнадцять років том Януковичу заборонено Наступна Ліна Костенко? Всі сидять япона мать! рік при владі Януковича куди стрибати замість гречки? бійка у ВР
Лічильник
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz