Четвер, 28.03.2024, 22:32
Юрій Луканов - серйозний журналіст, який часто валяє дурня
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Основне меню
Почувайтеся як у дома, але не забувайте, що в гостях [1]
Новини [3]
Свіжа козюлька [35]
Поточні міркування і спостереження [11]
Колонки [29]
Розслідування [4]
ЗМІ про [31]
Інші матеріали
Головна » 2010 » Вересень » 12 » Зняти з Президента жираф’ячі туфлі…
20:54
Зняти з Президента жираф’ячі туфлі…
Ну, журналюги! Ну, нахабні істоти – так і пруться засунути носа до чужого скромного житла. Навіть Ганну Герман обурили. Вона мусила з усією притаманною їй делікатністю дати зрозуміти цим безпринципним шакалам пера, що так некрасиво. Що так виховані люди не чинять. Вона, мовляв, ходить у гості лише тоді, коли її покличуть, і порадила писакам робити так само. Та й зрозуміло – не поставиш їх на місце, а вони не тільки до спальні залізуть чи до туалету, а ще й питаннями державної політики цікавитися почнуть.

Це все після того, як нагадали їй про запрошення для журналістів від Президента України Віктора Януковича відвідати колишню державну резиденцію Межигір’я, яку він через хитромудрі юридичні махінації передав собі у власність і приєднав до ряду інших аналогічних помешкань на території підконтрольної йому країни.

Пані Герман ще й досі згадує 4 червня, коли на прес-конференції Януковича журналюги вкотре дістали главу держави питаннями про Межигір’я і той раптово взяв і «просто зараз» запросив їх туди. Їй ледь вдалося умовити гостинного главу держави цього не робити. Через двадцять хвилин після запрошення пані Герман повідомила, що поїздка переноситься на невизначений строк, бо саме тоді, виявилося, глава держави мав якусь міжнародну зустріч. Певна річ, писаки почали безцеремонно дізнаватися, що ж воно за зустріч така, і не знайшли інформацію. Вони цинічно вирішили, що їм навішали локшини на вуха.

Вони вирішили також, що то просто в Президента нерви здали і він запросив їх у гості, а потім схаменувся. Бо уявив собі приблизно такий діалог у Межигір’ї:

– Пане Президенте, а правду кажуть, що у вас тут страусяча ферма?

– Ні, – з притаманною йому щирістю відповідає Президент, – тут у мене ферма жирафів. Наступну поїздку до нашого начальника… чи то пак стратегічного партнера у Москву я маю намір здійснити у туфлях із шкіри молодого жирафенятка. Не одягати ж якісь нікчемні страусяті мешти, як це було під час візиту до Брюсселя.

Навіщо ділитися туфлями з електоратом?

Ну, може, про жирафенятка – це перебільшення. Але про всякі поля для гольфу, будиночки для гостей та понад сто гектарів землі – це ж таки опишуть. І коли все це прочитає електорат, то він накладе прочитане на підвищення тарифів, цін на харчі і зробить неправильні висновки. Невідомо, чи не захоче він замість подякувати за реформи раз і назавжди стягнути жираф’ячі туфлі з ніг Президента? І нащо воно Президентові треба – туфлями ділитися з якимось електоратом?

Ні! Голову електорату треба освічувати. Розповісти йому, що підвищення тарифів – це для нього благо. Ну, а підвищення пенсійного віку – це просто щастя для українських виборців, які дуже працелюбні і працювати люблять чим більше, тим краще.

А пояснити все це треба через підконтрольні… тобто через дружні газети, радіо і телебачення. Але для початку треба з журналістів під контроль поставити… тобто подружитися з ними, а тоді вже возити їх до Межигір’я. Тоді електорат буде спокійний, бо прочитає, що Президент живе у звичайній хрущовці на п’ятому поверсі без ліфту. Бо журналісти не будуть ставити їхньому другові-Президенту питання про те, чому без широкого обговорення здали Севастополь Чорноморському флотові Росії. Не будуть цікавитися, чому міського голову столиці тепер не будуть обирати кияни, а призначатиме Президент. Та й інші подібні дурні питання не звучатимуть.

Але ж ці журналісти, вперті, ніяк дружитися не бажають. Всякі рухи «Стоп цензурі» організовують. А ще й зникати почали, наче той Гонгадзе – мабуть, через впертість свою, щоб збурити всяких міжнародних спостерігачів, «Репортерів без кордонів», Міжнародну федерацію журналістів та інших діячів, котрі тільки сплять і бачать, щоб встромити носа до чужої брудної білизни. Ні щоб як друзі з Москви, як Лужков і Затулін, вимагати Крим їм повернути. Так ці шумлять, мовляв, цензура і зникнення харківського журналіста – це все наслідки політики нової влади.

Ото і заважають робити реформи. Якби не всі ці крикуни, то уже давно податок на існування кожного громадянина запровадили б. А тут мусиш їм про Межигір’я відбріхуватися. І що ото Президентові за країна дісталася?! Не те що Путінові з Медведєвим. Вони там півдержави спалили, а журналісти розказують, що вони її врятували від вогню. Ось таких би журналістів в Україні…
Радо Свобода
12.09.2010.
Категорія: Колонки | Переглядів: 857 | Додав: lukanov | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Shafik  
0
AKAIK you've got the aenwsr in one!

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар
«  Вересень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Block title
Теги
Вона працює а ми? Путін і стовп Тимошенко піарить Есхіла Симоненко і Ткаченко плюнули журнал Напади на журналістів Депутат Ткаченко і бухвет Янукович почує і що? Про теплі яйця на долоні Свинячий грип - не трихомоноз Литвин - плагіатор геноцид - президент України Янукович не читатель Бандеру позбавити героя Бандера сміється Янукович скаже як завяже Геній лисий Бузина Рибка - гордість чоловіча Сковорідк Фестиваль одного фільму імені Азаро Перша книга про третього президента Бандера мазохіст? Любові Бандери на зйомках фільму Бандера писал стихи Табірний роман у листах Українське кіно в голландському фес Рецензія фільму про Валерія і Джекі Вони в житті не зустрілися Півгодини про Козюльки Гітлерувати - не злочин Козюльки з носа України Толстой поруч з Лукановим Премія імені Берії П'яні вбивці чи без вини винні? За що мені любити донбасян? Табачник: полковник запасу - мініст Ліна незрівнянна Бакай - шахраї Жертва насильницької українізації В Україні нема російськомовних регі Табачник помирився з Колесниковим дискусія не про Бандеру Сталін біля своїх жертв Могильов - Бабруйськ Шевченко це Сталін Рідна Москва Бандери Кремль визнає Бандеру Янукович яйце і вінок ЧА і УПА SMS шахрайство білі шкарпетки Кучми Донбасяни-2 пологівський маніяк кукурікає колісниченко Михалков провал фільму Голодомор без перспективи Стаханов - Фхметов Кіріл Мазепа і свідоміти Не вбивайте Януковича! Азаров і пеня Проституційний суд простодушність грабіжників Путін задушиш у обіймах? Пшонкіна прокуратура фальсифікації шістнадцять років том Януковичу заборонено Наступна Ліна Костенко? Всі сидять япона мать! рік при владі Януковича куди стрибати замість гречки? бійка у ВР
Лічильник
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz