Субота, 20.04.2024, 07:39
Юрій Луканов - серйозний журналіст, який часто валяє дурня
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Основне меню
Почувайтеся як у дома, але не забувайте, що в гостях [1]
Новини [3]
Свіжа козюлька [35]
Поточні міркування і спостереження [11]
Колонки [29]
Розслідування [4]
ЗМІ про [31]
Інші матеріали
Головна » 2010 » Квітень » 19 » Янукович за Бандеру!
15:19
Янукович за Бандеру!

П’єса на одну дію.
Віктор Янукович на полі для гри в гольф у Межигір’ї вчить Дмітрія Медведєва прийомам цієї гри.
ЯНУКОВИЧ. Держите биту вот так, а потом замахиваетесь ( замахується) и к-а-а-а-к...
МЕДВЕДЄВ. (прудко відскакує вбік) Нет, нет. Мне больше баскетбол по душе... Давайте лучше о газе...
ЯНУКОВИЧ. В баскетбол у вас лучше получается. Даже цена на газ баскетбольная . Прыг, скок - все прыгает и прыгает. (виймає з кишені цукерку і пропонує Медведєву) Угощайтесь. Канхвета очєнь класна, « Тузiк» вкусний?
МЕДВЕДЄВ. Тузик грелку где-то рвет. А это «Барбариска».
ЯНУКОВИЧ. Я образно - цитирую Леся Подеревянского. Может слышали?
МЕДВЕДЄВ. Конечно, слышал. Стихи у него замечательные!
ЯНУКОВИЧ. Намек понял. ( телефонує) Ганю, підготуй там по-бистрому указ про присвоєння Героя України великому українському поету... ні, не Чехову, а Подерев ’ янському! Ну... за героїзм, виявлений при захисті ізисканої словесності.
МЕДВЕДЄВ. Странно. А я ни на что не намекал.
ЯНУКОВИЧ. (телефонує) Ганю, скасуй указ по Подерев ’ янському. Він не поет, а драматург і не такий великий, як я думав. (до Медведєва) У Меня тут в Межигорье и баскетбол, и футбол, и сауна попариться, и караоке попеть, и угодья кабанчиков пострелять - все для души. И никаких бандеровцев вокруг. Все люди из русского мира. Чувствуйте себя как дома. Если надо, то мы и Кремль здесь соорудим.
МЕДВЕДЄВ. (підозріло) Вы не в «Росукрэнерго», случайно, работаете? Может, у вас еще и космодром есть ?
ЯНУКОВИЧ. Космодром - это к Черновецкому. У меня излишеств нету. Грех это - в роскоши существовать. (хреститься) Патриарх Кирилл учит, что в аскезе жить нужно. Живу скромно, шоб бога не гневить... Но вы зря гольф не любите. Это игра для нас, аристократов. У вас абрис есть?
МЕДВЕДЄВ. Абрамович есть. Ходорковский есть. Даже Березовский был. Абриса - нету.
ЯНУКОВИЧ. А у меня абрис головы есть. И поворот . В ы только посмотрите (крутить головою) . Так поверну - граф. А так - князь. А вот так, вы не поверите - президент!
МЕДВЕДЄВ. Президент? Не может б ы ть!!! Ну, настоящий аристократ.
ЯНУКОВИЧ. Мне профессор Лариса Скорик рассказала. У меня кровь голубая. Не то, чт о Ющенко, пасечник задрыпанный . Про Тимошенко я вообще молчу. П ростолюдинка. Ни абриса, ни ума нету. Цену на газ не могла выторговать!
МЕДВЕД ЄВ. (твердо) Вы Бандеру героизируете, а тут - торг не уместен.
ЯНУКОВИЧ. Намек понял. (телефону є) Ганю, ти там по-бистрому указ про позбавлення Бандери звання Героя підготуй. (до Медведєва) За что?
Медведєв знизує плечима.
ЯНУКОВИЧ. За появу в криївці у нетверезому стані.
До них підходить народний депутат Вадим Колісниченко.
КОЛІСНИЧЕНКО. Господ а президенты , я вам подарочек принес от Олеся Бузины.
МЕДВЕДЄВ. Кем вам этот Бузина будет?
КОЛІСНИЧЕНКО. Он нам всем великий украинский поэт. Написал роман. «Кровавый обед» называется. О том, как Бандера ест польского и еврейского младенцев.
Наче з-під землі виникає Степан Бандера. У нього на лацкані висить зірка Героя України. Підходить до Януковича, Медведєва і Колісниченка.
БАНДЕРА. Що це за книженцію ви читаєте? (бере книжку) Тю, писаки дурнуваті! Написали б про подвиги і звитяжну боротьбу. А вони про чревоугодіє. Ті немовлятка недосмажені були. М ’ ясо між зубів застрявало. Я їх навіть до кінця не доїв. Собакам викинув. Нема про що і згадати. А от потім ми москаляток тримісячних їли. Ото вже смакота була - пальчики відкусиш.
КОЛІСНИЧЕНКО. Черт! Говорил я ему , чтоб побольше младенцев. А он : «Н икто не поверит » . Халтурщик лысый. Пойду заставлю переписать.
Кол існиченко розгнівано іде.
МЕДВЕДЄВ. (простягує руку Бандері) Дима. Медведев. Президент России.
БАНДЕРА. Стефко. Бандера. Провідник ОУН.
МЕДВЕДЄВ. Ой, что-то у меня живот прихватило.
Медведєв біжить вдалечінь аж п’яти мерехтять. .
ЯНУКОВИЧ. Ти їм про газ. А вони тобі про Бандеру. Нате вам Бандеру - а вони тікають з переляку. Тьху ти! Хуже за Ющенка. Ви звідки взялися, Степане Андрійовичу?
БАНДЕРА. У мене тут криївка. Почув, що ви мене кличете та й виліз. Ми ж з вами патріоти України?
ЯНУКОВИЧ. Ви таке питаєте, що їй богу... Та я за Україну Ахметова в шахті втоплю.
БАНДЕРА. Тоді ми, патріоти, так зробимо. Я зірку Героя віддаю (знімає зірку і протягує Януковичу) віддайте це москалям, хай подавляться і нам дешевий газ пустять. А ви Межигір’я продаєте з аукціону. І на ці гроші Україна не тільки Росію випередить, а й США з Китаєм.
ЯНУКОВИЧ Межигір’я? (телефонує) Ганю, ти там по-бистрому підготуй указ про скасування мого указу про скасування указу про героїзацію Бандери. Ну щоб він знову Героєм України став. (бере зірку і вішає її на лацкан Бандери). Дулю їм, а не Межигір’я! Ні клаптя рідної землі не віддам!!
Бандера і Янукович дуетом співають Гімн України.
Завіса.
Категорія: Свіжа козюлька | Переглядів: 1055 | Додав: lukanov | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
1 Юрий  
0
Послушайте, но ведь это чистейший Павлик Морозов Подерев`янського!!! А Бандера - слiпий пророк Микола....
Плагиат (((

2 lukanov  
0
Якщо ви прочитаєте п`єси Козьми Пруткова, то ви скажете, що це плагіат на Пруткова. Певне, пародійні твори перегукуютсья стилістично. А змістовно - ну який же це плагіат?

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар
«  Квітень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Block title
Теги
Вона працює а ми? Путін і стовп Тимошенко піарить Есхіла Симоненко і Ткаченко плюнули журнал Напади на журналістів Депутат Ткаченко і бухвет Янукович почує і що? Про теплі яйця на долоні Свинячий грип - не трихомоноз Литвин - плагіатор геноцид - президент України Янукович не читатель Бандеру позбавити героя Бандера сміється Янукович скаже як завяже Геній лисий Бузина Рибка - гордість чоловіча Сковорідк Фестиваль одного фільму імені Азаро Перша книга про третього президента Бандера мазохіст? Любові Бандери на зйомках фільму Бандера писал стихи Табірний роман у листах Українське кіно в голландському фес Рецензія фільму про Валерія і Джекі Вони в житті не зустрілися Півгодини про Козюльки Гітлерувати - не злочин Козюльки з носа України Толстой поруч з Лукановим Премія імені Берії П'яні вбивці чи без вини винні? За що мені любити донбасян? Табачник: полковник запасу - мініст Ліна незрівнянна Бакай - шахраї Жертва насильницької українізації В Україні нема російськомовних регі Табачник помирився з Колесниковим дискусія не про Бандеру Сталін біля своїх жертв Могильов - Бабруйськ Шевченко це Сталін Рідна Москва Бандери Кремль визнає Бандеру Янукович яйце і вінок ЧА і УПА SMS шахрайство білі шкарпетки Кучми Донбасяни-2 пологівський маніяк кукурікає колісниченко Михалков провал фільму Голодомор без перспективи Стаханов - Фхметов Кіріл Мазепа і свідоміти Не вбивайте Януковича! Азаров і пеня Проституційний суд простодушність грабіжників Путін задушиш у обіймах? Пшонкіна прокуратура фальсифікації шістнадцять років том Януковичу заборонено Наступна Ліна Костенко? Всі сидять япона мать! рік при владі Януковича куди стрибати замість гречки? бійка у ВР
Лічильник
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz