Вівторок, 19.03.2024, 04:21
Юрій Луканов - серйозний журналіст, який часто валяє дурня
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Основне меню
Почувайтеся як у дома, але не забувайте, що в гостях [1]
Новини [3]
Свіжа козюлька [35]
Поточні міркування і спостереження [11]
Колонки [29]
Розслідування [4]
ЗМІ про [31]
Інші матеріали
Головна » Розслідування
Вони отримують 30 відсотків видурених грошей
 
На На початку грудня мій комп’ютер заблокувала порнографічна картинка. Подібна проблема спіткала кількох друзів. З’ясувалося, що це вірус, який проник з Інтернету.
Прибрати картинку не міг. Її автори написали, що для розблокування треба вислати СМС із символами М21120000 на номер 4171, а отриманий у відповіді код вставити у спеціальне місце. Зазначили вартість повідомлення $1 — 8 грн. Вказівки виконав, але заставка не зникла. А з рахунку зняло 30 грн.
Категорія: Розслідування | Переглядів: 891 | Додав: lukanov | Дата: 25.12.2009 | Коментарі (0)

 
   Кого посадили
 
   замість
 
  «пологівського
 
   маніяка»?
 
 
 
 
Віталій Каїра після народження дочки
не думав, що його дружина і теща
посилатимуть йому передачі до зони.
Фото з сімейного альбому.
Категорія: Розслідування | Переглядів: 1375 | Додав: lukanov | Дата: 18.04.2008 | Коментарі (0)

Колись найгуманніший у світі радянський суд карав ворогів режиму. Сьогодні його спадкоємець суд незалежної не комуністичної України просто карає. Щоб отримати покарання не обов`язково бути ворогом – досить просто мати необережність і потрапити до рук правоохоронців.

Останнім часом автору довелося переконатися в цьому двічі, розслідуючи побутові вбивства у Донецькій області. Аби уникнути звинувачень в упередженості до регіону, наголосимо, що подібні речі, за інформацією правозахисників, трапляються по всій Україні. Крім того, нова інформація підтвердила висновки з розслідування двох інших справ у Львові – правда, вони стосувалися не убивств.

Категорія: Розслідування | Переглядів: 898 | Додав: lukanov | Дата: 01.01.2008 | Коментарі (2)

Розслідування кримінального злочину в Шахтарську Донецької області відбувається з несподіваними поворотами
 
Бабусі і їхні онуки

Між двома літніми жінками у містечку Шахтарськ панує невидима сторонньому оку нелюбов. Причиною їхньої заочної неприязнi є смерть 17-річного хлопчика. 69-річна пенсіонерка Надія В., згадуючи ту ніч, неодмінно починає плакати. Того ранку вона прокинулася десь о 6.40 від крику: «Люди! Біля вас тут людина вбита лежить». Надія В. хутко підхопилася, вискочила на балкон, перехилилася через перила і побачила на свіжому сніжку випростані ноги, взуті у черевики її онука. Коли вибігла на вулицю, то побачила, що її 17-річний онук Володимир В. лежав увесь закривавлений. Коли викликана сусідами швидка привезла хлопчика і бабусю до лікарні, то лікар тільки підняв його руку і опустив. За словами бабусі, онук був уже мертвий.
Категорія: Розслідування | Переглядів: 945 | Додав: lukanov | Дата: 09.02.2005 | Коментарі (0)

Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Block title
Теги
Вона працює а ми? Путін і стовп Тимошенко піарить Есхіла Симоненко і Ткаченко плюнули журнал Напади на журналістів Депутат Ткаченко і бухвет Янукович почує і що? Про теплі яйця на долоні Свинячий грип - не трихомоноз Литвин - плагіатор геноцид - президент України Янукович не читатель Бандеру позбавити героя Бандера сміється Янукович скаже як завяже Геній лисий Бузина Рибка - гордість чоловіча Сковорідк Фестиваль одного фільму імені Азаро Перша книга про третього президента Бандера мазохіст? Любові Бандери на зйомках фільму Бандера писал стихи Табірний роман у листах Українське кіно в голландському фес Рецензія фільму про Валерія і Джекі Вони в житті не зустрілися Півгодини про Козюльки Гітлерувати - не злочин Козюльки з носа України Толстой поруч з Лукановим Премія імені Берії П'яні вбивці чи без вини винні? За що мені любити донбасян? Табачник: полковник запасу - мініст Ліна незрівнянна Бакай - шахраї Жертва насильницької українізації В Україні нема російськомовних регі Табачник помирився з Колесниковим дискусія не про Бандеру Сталін біля своїх жертв Могильов - Бабруйськ Шевченко це Сталін Рідна Москва Бандери Кремль визнає Бандеру Янукович яйце і вінок ЧА і УПА SMS шахрайство білі шкарпетки Кучми Донбасяни-2 пологівський маніяк кукурікає колісниченко Михалков провал фільму Голодомор без перспективи Стаханов - Фхметов Кіріл Мазепа і свідоміти Не вбивайте Януковича! Азаров і пеня Проституційний суд простодушність грабіжників Путін задушиш у обіймах? Пшонкіна прокуратура фальсифікації шістнадцять років том Януковичу заборонено Наступна Ліна Костенко? Всі сидять япона мать! рік при владі Януковича куди стрибати замість гречки? бійка у ВР
Лічильник
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz