Четвер, 28.03.2024, 14:57
Юрій Луканов - серйозний журналіст, який часто валяє дурня
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Основне меню
Почувайтеся як у дома, але не забувайте, що в гостях [1]
Новини [3]
Свіжа козюлька [35]
Поточні міркування і спостереження [11]
Колонки [29]
Розслідування [4]
ЗМІ про [31]
Інші матеріали
Головна » 2010 » Травень » 1 » Шевченко це Сталін
15:49
Шевченко це Сталін
Мюзикл на дві дії.
 
Дія перша.
 
 До пам`ятника Тарасові Шевченку рішучим кроком підходить Діма Табачник. Він у кителі полковника української армії. В руках у нього квіти. Внизу мирно несе свої води Дніпро-Славута.
 
ТАБАЧНК. (до пам’ятника) Ты вдохновитель и творец наших побед! (кладе квіти до постамента)
 
З`являється Ірина Фаріон.
 
ФАРІОН.(співає) Пане полковнику, мій синьоокий... Захисник Батьківщини (намагається обняти Табачника).
 
ТАБАЧНИК. (відштовхує) Ты, галичанка немытая! (співає) Березы, русские березы…
 
ФАРІОН. (ошелешено) Тю, форма наша, а під нею москаль. Зрада!!!
 
Проходить група студентів, які під гітару співають ліричну пісню: „Дай Табачнику підсрачника”. Хтось із студентів єхидно махає рукою Табачнику і кричить „Діма, привіт”.
 
ФАРІОН. Так ви, пане, Діма? (хапає Табачника за бороду) Тоді чамайдан-вокзал-Росія. Захочете повернутися – ставайте Дмитром.
 
З кущів вискакує популярний письменник Олесь Бузина у білогвардійському кителі і пирскає Фаріон в обличчя сльозогінним газом. Фаріон падає, витирає сльози і співає: „Жіночі сльози щастя не приносять, жіночі сльози крапельки дощу...”.
 
БУЗИНА. Дима Владимирович! Что это у вас за пиджачок такой странный с тризубчиком? Вы в узкие круги украиноязычной интеллигенции записались?
 
ТАБАЧНИК. (співає) Вставай страна огромная, вставай на смертный бой… Меня националистическая нечисть лишила звания, но полковников бывших не бывает. Украинская армия свернет национализму голову!
 
БУЗИНА. (шикується поруч з Табачником) белогвардейцы с вами в одном строю! (співає) Господа офицеры, голубые князья… Табачник кладе квіти до пам’ятнику Шевченку.
 
БУЗИНА. (обурено) Вы предатель! Это ж вурдалак Тарас Шевченко... Он еще „Кохайтеся, чорнобриві, та не з москалями” написал, подлец.
 
ТАБАЧНИК. Какой еще Шевченко? Ты на усы его посмотри – это Петруха Симоненко Сталину поставил памятник. Почему не написано, что это Шевченко? БУЗИНА. Надпись бронзовую коммунисты сорвали и на металлолом отнесли.
 
ТАБАЧНИК. Это ничего (бере фломастер і пише на постаменті великими літерами „СТАЛИН”).Это ж не забор. Тут как написал – так и есть.
 
БУЗИНА. Вот это совсем другое дело! Бузина і Табачник співають „Нас вырастил Сталин на верность народу”.
 
Дія друга.
 
Ракетний крейсер „Москва” з Віктором Януковичем і Дмітрієм Медведєвим на борту причалює до берега під пам’ятником. Янукович і Медведєв співають „Мы на лодочке каталися вдвоем”. Вони сходять на берег і йдуть до пам’ятника.
 
ЯНУКОВИЧ. Дмитрий Анатольевич, дорогой, а берите Днепр для Черноморского флота. В знак дружбы между братскими народами.
 
МЕДВЕДЄВ (мовчить).
 
ЯНУКОВИЧ. А Крещатик хотите?
 
МЕДВЕДЄВ (мовчить) ЯНУКОВИЧ. Ну а Киев?
 
МЕДВЕДЄВ. Витя, ты бы мне комнатушку на пару дней сдал в аренду в Межигорье.
 
ЯНУКОВИЧ. Извините, Дмитрий Анатольчевич, но нэзалежнистю не торгуют. (співає) С чего начинается Родина?..
 
Янукович і Медведєв підходять до пам’ятника. Бузина і Табачник дуетом співають „Зеленеє жито, зелене, хорошії гості у мене...”.
 
ЯНУКОВИЧ. (оглядає пам’ятник) О, настоящий менеджер. Без всяких референдумов поставили.
 
Т АБАЧНИК. (гордо) А зачем референдумы? Это ж не НАТО каное-то.
 
ЯНУКОВИЧ. (оглядає полковничий китель Діми) Дима, ты в генералы хочешь или шо?
 
ТАБАЧНИК. А разве не заслужил?...
 
ЯНУКОВИЧ. Поезд ушел. А крейсер приплыл! А зачем нам армия, Дима? Нас Черноморский флот защитит, если шо.
 
ТАБАЧНИК (знімає з кителя тризуб і вішає собі двоголового орла) Я там буду генералом, а здесь министром освиты. Мы учебники подготовили, Дмитрий Анатольевич. Разрешите их с вами согласовать?
 
ЯНУКОВИЧ. Отдай их Ющенке. Пусть своих детей националистов учит. А мы по российским обучаться будем. Все равно аш два о що на русском, шо на укрАинском одинаково.
 
З`являється Віктор Ющенко з мішком у руках. Співає „Чогось наша славна Україна зажурилася...”.
 
ЯНУКОВИЧ. Ты шо тут делаешь?
 
ЮЩЕНКО. Незалежністю не торгують. Кизяки збираю. Я краще замерзну, а не буду москальським газом топити. Я краще з голоду помру...
 
ЯНУКОВИЧ. З голоду? Ви на що це натякаєте? На який такий голодомор? (телефонує) Ганю, по-бистрому підготуй указ за пропаганду голодомору. Десять років тюрми з конфіскацією майна.
 
ЮЩЕНКО. І мою резиденцію конфіскують?
 
ЯНУКОВИЧ. Будет тебе резиденція на десять лет теперь.
 
Біжить чоловік у протигазі, а за ним женеться Андрій Парубій із димовою шашкою. Чоловік підбігає до Януковича і Медведєва і зриває з себе протигаз. Це - Володимир Литвин. Я
 
НУКОВИЧ. (до Литвина) Флот ратифицировали?
 
ЛИТВИН. (до Медведєва) Товаришу Президенте! Дозвольте доповісти? Верховна Рада України ухвалила закон, яким призначила вас нашим начальником.
 
ЯНУКОВИЧ. (обурено) А я тоді хто? ЛИТВИН. Хочете завгаром бути при Верховній Раді?(До Медведєва) Сподіваюся, мої заслуги будуть враховані при призначенні наступного голови Верховної Ради? Ой, извиняюсь – Верховного Совета.
 
Підбігає Андрій Парубій і кидає димову шашку. З диму линуть пісні. Дим розвіюється. Янукович, Литвин, Табачник, Бузина співають „Союз нерушимый республик свободных”. Ющенко, Фаріон і Парубій співають „Ще не вмерла України...”.
 
МЕДВЕДЄВ. (Януковичу) Ну, мне пора. Будете возле Межигорья, заходите в гости. Скажете охране, что я вас приглашал. Чаю выпьем.
 
Медведєв іде.
 
Завіса.
Категорія: Свіжа козюлька | Переглядів: 976 | Додав: lukanov | Теги: Шевченко це Сталін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар
«  Травень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Block title
Теги
Вона працює а ми? Путін і стовп Тимошенко піарить Есхіла Симоненко і Ткаченко плюнули журнал Напади на журналістів Депутат Ткаченко і бухвет Янукович почує і що? Про теплі яйця на долоні Свинячий грип - не трихомоноз Литвин - плагіатор геноцид - президент України Янукович не читатель Бандеру позбавити героя Бандера сміється Янукович скаже як завяже Геній лисий Бузина Рибка - гордість чоловіча Сковорідк Фестиваль одного фільму імені Азаро Перша книга про третього президента Бандера мазохіст? Любові Бандери на зйомках фільму Бандера писал стихи Табірний роман у листах Українське кіно в голландському фес Рецензія фільму про Валерія і Джекі Вони в житті не зустрілися Півгодини про Козюльки Гітлерувати - не злочин Козюльки з носа України Толстой поруч з Лукановим Премія імені Берії П'яні вбивці чи без вини винні? За що мені любити донбасян? Табачник: полковник запасу - мініст Ліна незрівнянна Бакай - шахраї Жертва насильницької українізації В Україні нема російськомовних регі Табачник помирився з Колесниковим дискусія не про Бандеру Сталін біля своїх жертв Могильов - Бабруйськ Шевченко це Сталін Рідна Москва Бандери Кремль визнає Бандеру Янукович яйце і вінок ЧА і УПА SMS шахрайство білі шкарпетки Кучми Донбасяни-2 пологівський маніяк кукурікає колісниченко Михалков провал фільму Голодомор без перспективи Стаханов - Фхметов Кіріл Мазепа і свідоміти Не вбивайте Януковича! Азаров і пеня Проституційний суд простодушність грабіжників Путін задушиш у обіймах? Пшонкіна прокуратура фальсифікації шістнадцять років том Януковичу заборонено Наступна Ліна Костенко? Всі сидять япона мать! рік при владі Януковича куди стрибати замість гречки? бійка у ВР
Лічильник
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz