Вівторок, 19.03.2024, 04:51
Юрій Луканов - серйозний журналіст, який часто валяє дурня
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Основне меню
Почувайтеся як у дома, але не забувайте, що в гостях [1]
Новини [3]
Свіжа козюлька [35]
Поточні міркування і спостереження [11]
Колонки [29]
Розслідування [4]
ЗМІ про [31]
Інші матеріали
Головна » 2011 » Лютий » 25 » Відкрив новий сайт
17:58
Відкрив новий сайт

Відкрив собі  новий сайт. Дякую Укозу за гостинність – тут буде щось на зразок запасного аеродрому.

 Поставив на новий свій  сайт свою книжку "Третій Президент. Політичний портрет Леоніда Кучми”. Це була перша в Україні незалежна книжка про главу держави.

            Крім того, поставив книжку "Козюльки” – це збірник епіграм на політиків і телезірок,  а також віршата чорного гумору. Написане там відповідає наступній епіграмі:

           Я козюльки злі пишу. Ніде правди діти.

Та герої їхні всі мають порадіти,

                                                                      Що слугують графоману, як жива мішень. 

                                                                 Адже добрими бувають епітафії лишень.

                                               

           Там є всілякі інші сатири на сучасних політиків, наприклад, короткі п`єски.   Певна річ, там можна знайти купу моїх колонок на актуальні політичні і не лише політичні теми. Не збираюся зупинятися. Поставлю ще одну книжку епіграм-козюльок "Колода від  Ющенка” та подивлюся можливість вліпити туди книжку дорожніх нотаток шістьма країнами Європи "Європейський феєрверк”. Ну і само собою ставитиму відгуки на поточні події.

            Одним словом, всі, хто бажає посміятися і серйозно наморщити лоба, ласкаво прошу до на сайт серйозного журналіста, який часто валяє дурня.

 

Категорія: Новини | Переглядів: 4029 | Додав: lukanov | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар
«  Лютий 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28
Block title
Теги
Вона працює а ми? Путін і стовп Тимошенко піарить Есхіла Симоненко і Ткаченко плюнули журнал Напади на журналістів Депутат Ткаченко і бухвет Янукович почує і що? Про теплі яйця на долоні Свинячий грип - не трихомоноз Литвин - плагіатор геноцид - президент України Янукович не читатель Бандеру позбавити героя Бандера сміється Янукович скаже як завяже Геній лисий Бузина Рибка - гордість чоловіча Сковорідк Фестиваль одного фільму імені Азаро Перша книга про третього президента Бандера мазохіст? Любові Бандери на зйомках фільму Бандера писал стихи Табірний роман у листах Українське кіно в голландському фес Рецензія фільму про Валерія і Джекі Вони в житті не зустрілися Півгодини про Козюльки Гітлерувати - не злочин Козюльки з носа України Толстой поруч з Лукановим Премія імені Берії П'яні вбивці чи без вини винні? За що мені любити донбасян? Табачник: полковник запасу - мініст Ліна незрівнянна Бакай - шахраї Жертва насильницької українізації В Україні нема російськомовних регі Табачник помирився з Колесниковим дискусія не про Бандеру Сталін біля своїх жертв Могильов - Бабруйськ Шевченко це Сталін Рідна Москва Бандери Кремль визнає Бандеру Янукович яйце і вінок ЧА і УПА SMS шахрайство білі шкарпетки Кучми Донбасяни-2 пологівський маніяк кукурікає колісниченко Михалков провал фільму Голодомор без перспективи Стаханов - Фхметов Кіріл Мазепа і свідоміти Не вбивайте Януковича! Азаров і пеня Проституційний суд простодушність грабіжників Путін задушиш у обіймах? Пшонкіна прокуратура фальсифікації шістнадцять років том Януковичу заборонено Наступна Ліна Костенко? Всі сидять япона мать! рік при владі Януковича куди стрибати замість гречки? бійка у ВР
Лічильник
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz